RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Дешево та сердито: ТОП-5 рамних позашляховиків за найнижчою ціною

Експерти склали рейтинг найдешевших кросоверів з рамною конструкцією, які ідеально підходять для їзди бездоріжжям. Раніше фахівці називали ТОП-5 бюджетних європейських позашляховиків, які приваблюють містким салоном та гарною "витривалістю".

Рейтинг публікує тематичне видання "Автоновини дня".

UAZ Hunter

Позашляховик має під капотом бензиновий 2.7-літровий двигун, що видає 135 кінських сил. Автомобіль також оснащений повним приводом та механічною коробкою передач, а мінімальна вартість моделі стартує від 360 тисяч гривень.

UAZ Patriot

Цей "рамний" позашляховик також оснащений 2,7-літровим двигуном, але його гранична потужність становить 150 "конячок". Мінімальна комплектація з механічною КПП та повним приводом коштуватиме майже 410 тисяч гривень.

Foton Sauvana

Позашляховик китайського виробництва має 2-літровий двигун із турбонаддувом, віддача якого становить 200 кінських сил. Вартість базової моделі стартує від 588 тисяч гривень.

Suzuki Jimny

Цей "рамний" кросовер оснащений під капотом 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 100 кінських сил. Має також механічну трансмісію та повний привід. Ціни на Suzuki Jimny стартують від 685 тисяч гривень.

Haval H9

Найдорожча модель у цьому рейтингу. Позашляховик отримав дволітровий мотор, який із турбонаддувом видає 220 "конячок". Автомобіль на ринку представлений з автоматичною коробкою передач та системою повного приводу, а за базову комплектацію доведеться віддати мінімум мільйон.

Раніше ми розповідали, як можна дешево купити на вторинному ринку в Україні люксові автомобілі.