RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Як виглядає новий Volkswagen Golf GTI: в мережу злили фото

У мережі з'явилися перші "шпигунські" фото оновленого хетчбека Volkswagen Golf GTI.

Про це повідомляє ресурс motor1.

Читайте: Volkswagen відмовився від популярного седана: чим замінять модель з 50-річною історією

Нинішній GTI має квадратні пропорції з вентиляційними отворами та ґратами на нижній панелі. Фактично, кутові вентиляційні отвори опускаються трохи нижче, а потім підіймаються під кутом, як у нинішньому Golf R.

Це агресивніший дизайн для GTI, і в motor1 вважають, що X-подібні світлодіодні ліхтарі в кутах повернуться, попри нинішній солідний вигляд.

Через велику кількість світла, що падає на передню частину цього дуже білого хетчбека, важко побачити, чи є якась стрічка, яка приховує деталі між радіаторними гратами і новими фарами.

Уважне око помітить "зморшки" на червоних лінзах задніх ліхтарів, проте це наклейка приховує не нову форму, а нову внутрішню структуру світлодіодного освітлення всередині лінзи.

На оновленому Golf повинен бути центральний сенсорний екран трохи більшого розміру, проте VW визнав, що сенсорне управління, введене в Golf 8, здебільшого виявилося невдалим, тому, можливо, на нову модель поставлять щось "аналогове".

Оскільки на офіційному сайті VW досі немає оголошення про Golf GTI 2024 модельного року, тому "розкриття" відбудеться або до кінця цього року, або на початку 2024 року, вважають автори.

Нагадаємо, навесні німецький автовиробник презентував оновлений Volkswagen Touareg, який входить до топ-15 найпопулярніших кросоверів серед українців.

  • Вас може зацікавити:

Приховані налаштування авто: що потрібно знати власникам Volkswagen, Audi, Skoda та SEAT

Volkswagen перетворив електрокросовер на екстремального "звіра": фото і відео

Volkswagen закриє виробництво десятків моделей машин: на чому зароблятиме автогігант