RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Людський фактор: відомий телеведучий пояснив, чому вирішив отримати громадянство України

Відомий український і в минулому російський журналіст і телеведучий Олексій Суханов, який нещодавно отримав українське громадянство, пояснив, чому зробив саме такий вибір.

Своєю думкою з цього приводу він поділився в інтерв'ю "Апострофу".

"Це людський фактор, який жодним чином не впливає на моє ставлення до України, до вибору, який я прийняв у 2014 році. Моя любов, повага і ставлення до України не змінюються. І я розумію, що житиму тільки в Україні, бо саме тут я бачу своє майбутнє", - пояснив він.

За словами ведучого, на даний момент не варто робити висновки про діяльність чинної влади щодо української культури і мови, а краще "надати владі ще можливості, щоб вона продемонструвала, що вона дійсно хоче, чого вона дійсно не хоче - а потім робити висновки".

"Вони не чарівники. І дуже дивно чекати на якісь негайні зміни. Цій владі залишилося багато проблем. Ми можемо їм докоряти, можемо звинувачувати їх, бо це право кожного громадянина. Але у будь-якої влади є певний час, аби скористатися нагодою, можливостями, які вона має. Давайте трохи почекаємо – не треба квапитися", - уточнив Суханов.

Повне інтерв'ю Суханова "Апострофу", читайте в матеріалі: Нехай той сусід, який щось нав'язує Україні, іде в дупу - Олексій Суханов.