RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві п'яний водій влаштував автобійню: фото і відео

Увечері в понеділок, 12 серпня, в Солом'янському районі Києва з вини неадекватного водія сталася масова ДТП.

Про це повідомляє "Інформатор".

За словами свідків, чоловік вийшов, похитуючись, з "Спортлото" біля Солом'янського ринку, сів у свій автомобіль Nissan Micra і відразу ж врізався в сусідній автомобіль на парковці. Потім він зніс намет з фруктами: продавщиця зазначила, що ледь встигла відскочити в сторону. Продовживши рух по вулиці Андрія Головка водій Nissan пошкодив ще три автомобілі і влетів в дерево.

Власники постраждалих авто насилу стримували емоції проти агресивного чоловіка і патрульним довелося обмежити його в русі і посадити в службове авто до приїзду слідчо-оперативної групи.

Поки слідчий їхав на місце, чоловік, як повідомляється, "сходив по великому" прямо в салоні поліцейського автомобіля. Подальші словесні перепалки з журналістами, патрульними і родичами він вів сидячи на підстилці, яку йому надали поліцейські.

На місці стало відомо, що автомобіль належить його дружині, яка незабаром приїхала на місце ДТП. Разом з нею прибув і тесть героя вечора, який висловив йому своє ставлення до події не стримуючи емоцій. Проходити тест на вміст алкоголю в крові чоловік відмовився. В деталях аварії розбирається слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф" 10 серпня в Києві елітний автомобіль з п'яною компанією влетів у відбійник під час погоні поліції.