RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Опубліковано відео стрілянини "мінера" на мосту в Києві

Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко оприлюднив інформацію про те, що перед затриманням Олексій Белько, який заблокував міст Метро в Києві і погрожував його підірвати, встиг збити поліцейський безпілотник.

Про це представник МВС написав на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив Шевченко, Бельку вдалося збити принаймні один з безпілотників.

"Стрілянина підозрюваного Белька, який три роки з 2014 по 2017 прослужив в АТО снайпером у 8 полк спеціального призначення ССО, по двом поліцейським спостережним дронам з турецької гладкоствольної рушниці Hatsan Escort. Один з беспілотників (вартість декілька десятків тисяч гривень) падає у Дніпро одразу після пострілу - це зафіксувала стаціонарна камера спостереження на виїзді з мосту на лівому березі. Як написав хтось із росіян у коментах під головною новиною "якщо у укропів в СЗГ начальник радіостанції радіоцентру польового вузла зв'язку під наркотою так стріляє, то уявляємо, що там за бійці служать", - написав Шевченко.

"А якщо серйозно, то слідчі поліції Києва проситимуть у суду запобіжного заходу у вигляді утримання підозрюваного під вартою строком на 2 місяці безальтернативно", - додав представник МВС.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 20 вересня Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід екс-учаснику АТО Олексію Белько , якого затримали правоохоронці за погрозу підірвати міст Метро.