RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

День святого Валентина в Києві: куди можна піти ввечері

У п'ятницю, 14 лютого, відзначають найромантичніше свято року - День Святого Валентина. В цей закохані у всьому світі дарують один одному приємні подарунки.

Журналісти підготували цікаву підбірку найцікавіших заходах, які пройдуть в Києві на честь свята любові.

14 лютого до Дня Святого Валентина, в Stereo Plaza відбудеться концерт групи "Друга ріка", "Скрябін" і LETAY, під назвою "Про любов". Глядачі почують романтичні хіти від улюблених виконавців

Також 14 лютого в будинку Архітектора о 19:00 пройде ексклюзивний концерт джазової музики до Дня Закоханих. У ньому візьмуть участь відомий піаніст і композитор Павло Ігнатьєв і вокалістка Катіко Пурцеладзе. На концерті прозвучать світові джазові твори з репертуару Рея Чарльза, Френка Сінатри, Елли Фітцджеральд, Сари Вон, Луї Армстронга.

Вперше за три роки на сцену знову вийде київський гурт "Крихітка Цахес" з новою вибуховою концертною програмою. Концерт пройде за адресою: ул.Шота Руставелі, 16а. Група заснована в 2007 році, після розпаду колективу в 2009 році все-таки вийшов у світ альбом "Рецепт". Останній раз група радувала слухачів треком, присвяченим волонтерам - "Без імені".

14 лютого, о 19:00, відома артистка Лайма зробить до Дня Закоханих подарунок своїм фанатам, і дасть ексклюзивний клубний концерт у Києві. Лайма Вайкуле - символ епохи, ікона стилю, яка не втомлюється дивувати неймовірними образами і яскравими шоу. У п'ятницю прозвучать відомі і улюблені всіма хіти: "Вернісаж", "Я вийшла на Пікаділлі", "Легкою джазовою ходою".

Про 5 простих ідей для святкування Дня святого Валентина, які зроблять це свято казковим, чарівним і незабутнім, читайте в матеріалі "Апострофа": Як незабутньо відзначити День святого Валентина: 5 ідей для святкування.