RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Кличко включений до трійки найкращих боксерів суперважкої ваги

Володимир Кличко посів третє місце в оновленому рейтингу найкращих боксерів суперважкої ваги, який було складено авторитетним порталом ESPN.

Кличко поступився тільки чемпіонам світу: власникові поясів за версіями IBF, WBA, IBO Ентоні Джошуа і володарю титулу WBC Деонтею Вайлдеру.

"Під час свого правління довжиною в дев'ять з половиною років - другого за тривалістю в історії суперважкої ваги - Клічко успішно захистив титул 18 разів. Це третій результат в історії дивізіону. Протягом 11 років він був непереможеним, вигравши за цей час 22 поєдинки. Але в листопаді 2015 року він програв титули Ф'юрі в жахливому бою, і багато хто думав, що Кличко вже постарів. Після того, як матч-реванш з Ф'юрі двічі був скасований, Кличко повернувся 29 квітня і показав, що у нього в віці 41 року все ще є сила і навички.

Він зробив все, щоб виграти у Джошуа і повернути два пояси в епічній битві. Джошуа побував у серйозній колотнечі, хоча Володимир в результаті і програв технічним нокаутом в 11-му раунді. Кличко має контрактне право на матч-реванш. Більшість шанувальників боксу сподіваються, що він скористається цим варіантом", - наводить слова боксерського аналітика ESPN Дена Рафаеля "Братство Кличко".

Топ-10 рейтингу ESPN

1. Ентоні Джошуа
2. Деонтей Вайлдер
3. Володимир Кличко
4. Луїс Ортіс
5. Джозеф Паркер
6. Кубрат Пулєв
7. Енді Руїз
8. Ділліан Уайт
9. Домінік Брізіл
10. Джаррелл Міллер

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що заради реваншу з Кличком Джошуа готовий піти на гучний крок.