RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Суд виніс жорсткий вирок убивці української біатлоністки

Суд визнав винним у вбивстві української біатлоністки Олени Демиденко 37-річного громадянина України і призначив йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Жителя Глухівського району було визнано винним в інкримінованому злочині по п.13 ч.2 ст.115 (умисне протиправне заподіяння смерті, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство) КК України 10 травня 2017 року, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу прокуратури Сумської області.

Вбивство було скоєно 18 червня 2013 року в Глухові (Сумська область). Тіло дівчини з множинними колото-різаними ранами знайшла її сусідка. У серпні того ж року підозрюваного, який був співмешканцем спортсменки, було затримано в Росії за підозрою у скоєнні крадіжки. Після цього було встановлено, що він знаходиться в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу за вчинення вбивства. У 2016 році він був екстрадований в Україну.

Нагадаємо, Демиденко ставала дворазовим призером чемпіонату світу з літнього біатлону, була майстром спорту, працювала тренером в Глухівській дитячо-юнацькій спортивній школі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що футболіст Прем'єр-ліги влип у гучний скандал через підозри в жахливому злочині.