RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Промоутер Руденка запропонував Повєткіну бій-реванш в Україні

Промоутер українського боксера Андрія Руденка Владислав Єлісєєв розповів про пріоритетне місце проведення бою-реваншу з росіянином Олександром Повєткіним.

За словами представника Руденка, його команда хоче організувати бій в Україні.

"Було б здорово, якщо б другий поєдинок між Повєткіним і Руденко відбувся на Україні, перед уболівальниками Андрія. У нього в країні досить багато шанувальників. Але все впирається в фінансову складову. Якби знайшлася людина, яка готова виділити на проведення бою гроші, то ми б із задоволенням влаштували в Україні цей поєдинок.

У нас навіть думки не було, що в Росії Руденко можуть зустріти вороже. Обидві команди намагалися уникати розмов про політику. У кожному інтерв'ю підкреслювалося, що попереду нас чекає спортивний захід, що боксери – спортсмени, вони не займаються політикою. Ми приїхали зробити свою справу, а саме боксувати. Повторюся, що ми навіть не думали, що публіка може повести себе неадекватно", – сказав Єлісєєв в інтерв'ю RT.

Нагадаємо, що минулого тижня Олександр Повєткін переміг Андрія Руденка за оцінками суддів. Таким чином, росіянин завоював титули чемпіона за версіями WBO International і WBA Intercontinental.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що менеджер Руденка зробив заяву після бою.