RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Усик битиметься за престижний пояс: опубліковано фото

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO Олександр Усик битиметься за престижний пояс в ході турніру всіх найсильніших боксерів даного ваги - World Boxing Super Series.

Всесвітня боксерська рада (WBC) вручить переможцю турніру свій ексклюзивний "Діамантовий пояс чемпіона". Даний пояс WBC виставляє на кін в рідкісних випадках - на історичні поєдинки між елітними боксерами. Раніше володарями даного поясу ставали Менні Пакьяо, Бернард Хопкінс, Флойд Мейвезер та інші.

"Майбутній турнір - бій найкращих проти найкращих. Легких боїв не буде, і хто б не переміг, він буде вважатися одним з найкращих боксерів світу. Тому ми раді поставити на кін наш "Діамантовий пояс", що говорить про велику честь для нас бути частиною цього турніру ", - зазначив президент WBC Маурісіо Сулейман.

Крім Усика, свою участь у турнірі підтвердили чемпіон за версією WBC Майріс Бріедіс, чемпіон IBF Мурат Гассієв, регулярний чемпіон WBA Юніер Дортікос, а також Марко Хук, Кшиштоф Влодарчик і Дмитро Кудряшов. Восьмим учасником турніру може стати екс-чемпіон світу Кшиштоф Гловацьки.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Україна і Росія змагатимуться за право проведення великого турніру з боксу.