RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У "Ліверпуля" є козир: відомий експерт озвучив прогноз на фінал Ліги чемпіонів

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков дав свій прогноз на фінал Ліги чемпіонів, в якому зіграють іспанський "Реал" і англійський "Ліверпуль". Вирішальна гра турніру відбудеться 26 травня в Києві. Початок о 21.45.

РЕАЛ - ЛІВЕРПУЛЬ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Фаворита фінальної гри Ліги чемпіонів Франків назвав в інтерв'ю "Апострофу".

"Я за "Ліверпуль". Без питань. Я ні в якому разі не є любителем іспанського футболу, але я любитель англійського футболу.

У "Ліверпуля" є абсолютно божевільне атакуюче тріо: Салах, Мане і Фірмінj. Це тріо вже побило рекорд будь-яких інших "трійок" форвардів, тих же "Барселони" і "Реала", за кількістю м'ячів у Лізі чемпіонів. Ось і козир "Ліверпуля": чудова форма його атакуючих гравців. Звичайно, в обороні там все набагато гірше.

У "Реала" є ще такий козир, що в будь-якому випадку йому трішечки допоможуть, якщо що. Я взагалі не можу пригадати суддівських помилок проти "Реала" у вирішальних матчах. Помилки за "Реал" я можу пригадати, починаючи з 1998 року, коли Королівський клуб ще при Хайнкесі виграв Лігу чемпіонів завдяки голу, забитому з офсайду. "Ювентус" тоді став жертвою суддівського свавілля і дуже активно згадував це, коли вони зустрічалися з "Реалом" у чвертьфіналі цієї Ліги.

Дискваліфікація Каземіро - це втрата для "Реала". Я вважаю, що оборона "Реала" досить слабка, щоб протистояти "Ліверпулю". Це козир мерсисайдців.

Але, в принципі, я вважаю "Динамо" фаворитом фіналу. Ми нікуди від цього не дінемося. Мене дуже втішило, що Кріштіану Роналду "запоров" всі свої моменти в півфіналі, особливо момент у матчі, коли він просто торохнув з дуже вигідного положення вище воріт. Я сподіваюся, що він продовжить цю традицію і в Києві. Я щиро йому цього бажаю. Прошу вибачення у вболівальників "Реала", яких в нашій країні дуже багато, але я розповідаю про свої симпатії в даний момент. Я хочу, щоб виграв англійський футбол. Більш того, навіть якщо б я симпатизував "Реалу", вважаю, що тотальне домінування однієї з команд вбиває турнір. А я не хочу, щоб Ліга чемпіонів померла", - сказав журналіст.

Більше читайте на "Апострофе": Україна випереджає Росію за сумою футбольних досягнень, а куди далі? - відомий журналіст.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що у "Ліверпулі" розповіли про настрій на фінал Ліги чемпіонів.