RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Безглуздий пенальті в ворота "Шахтаря": з'явилася реакція Гвардіоли і Фонсеки

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола і наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментували дивний пенальті в ворота "гірників", який був призначений угорським арбітром Віктором Кашшаї в матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Слова Гвардіоли і Фонсекі наводить офіційний сайт "Шахтаря".

"Ми бачили, що це не пенальті. Так, Рахім Стерлінг міг би дати зрозуміти рефері, що він просто впав. Але в минулому сезоні футболіст "Ліверпуля" Джеймс Мілнер теж міг сказати, що на 44-й хвилині ми забили легально. Ми не любимо забивати м'ячі в таких ситуаціях. У суддів повинна бути допомога, адже іноді вони помиляються. Гра була дуже швидкою, всього три, чотири або десять секунд на те, щоб хтось сказав: це не пенальті. Не пенальті? Продовжуємо", - зазначив Гвардіола.

"Важко обговорювати це після такого результату, але, звичайно, пенальті смішний. Думаю, всі бачили... Я ні в якому разі не кажу, що через це ми програли. Однак, безумовно, для всіх цей пенальті був безглуздим, смішним. Що я сказав арбітру? Те ж, що і тут: це смішно. Тільки, будь ласка, це не виправдання після матчу", - сказав Фонсека.

Нагадаємо, "Шахтар" в результаті був розгромлений в Манчестері з рахунком 0:6.

Раніше "Апостроф" також опублікував відеоогляд матчу "Манчестер Сіті" - "Шахтар".