RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Челсі - Динамо: прогноз експертів на матч Ліги Європи

7 березня відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи між лондонським "Челсі" і київським "Динамо". Футбольні експерти дали свої прогнози на битву англійського та українського клубів.

ЧЕЛСІ - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Екс-захисник збірної України, тренер Олександр Головко вважає, що у "Динамо" буде шанс забити в контратаках:

"Якщо судити за завданнями, які стоять в поточному сезоні перед "Динамо", то жереб не найкращий, а якщо за станом команд, - не найгірший. Суперник киян зараз не в кращому тонусі. "Динамо" на цьому тлі виглядає більш готовим колективом. Не думаю, що "Динамо" стане багато атакувати в Лондоні, але якщо будуть контратаки, то динамівська молодь зможе забити. у Русина шанс з'явиться. Судячи по матчу АПЛ "Челсі" з "Тоттенхемом", можна сказати, що "Динамо" в гостях буде складно. "Челсі" вдома - команда атакуюча, і буде цікаво глянути, що вони запропонують в Лізі Європи", - цитує Головка "Команда №1".

ЧЕЛСІ - ДИНАМО: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Екс-захисник "Динамо" Олег Кузнецов ставить на перемогу "Челсі" з рахунком 2:1:

"Динамо", швидше за все, буде грати від оборони. Ігрова, командна дисципліна, взаімоподстраховка, повна самовіддача в боротьбі за володіння м'ячем, намагатися не пропустити - все це може дати прийнятний результат у цій важкій грі при аншлагу на трибунах. Думаю, що рахунок в гостьовому матчі буде 2:1 на користь лондонців, а вдома на "Олімпійському" хлопці Олександра Хацкевича постараються вирішити поставлене завдання, адже в даний час гравці "Динамо" знаходяться в хорошому ігровому тонусі", - сказав Кузнєцов, передає Footboom.com.

Екс-головний тренер "Динамо" Сергій Ребров впевнений, що "Динамо" знаходиться в більш вигідному становищі, ніж "Челсі":

"Зараз "Динамо" знаходиться у вигідному становищі. На команду не тисне такий тягар відповідальності за результат, який був по ходу всього турніру. Вийшли б на "Славію" - тоді так. Всі б говорили: "Зобов'язані проходити". У нинішній ситуації футболісти можуть розкріпачитися і показати всі свої найкращі якості. Немає ніякого тиску, можна вийти і продемонструвати хороший футбол на тлі такого противника. Втрати окремих виконавців - це завжди погано. Але я бачу, що у "Динамо" є команда, є кістяк, а це найголовніше", - наводить слова Реброва "Команда №1".

Матч "Челсі" - "Динамо" пройде сьогодні, 7 березня.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що відомий журналіст назвав сильні сторони "Челсі".