RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Відомий український спортсмен яскраво висловився про вибори президента України

Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк поділився думкою про вибори президента України.

Свою думку Беленюк опублікував в Instagram.

"Значить так, дзвонив Трампу, поспілкувалися по душам. Він сказав, що різниці, хто стане президентом України для держдепу немає: вони вміють домовлятися з усіма.

Протест народу проти Порошенка у вигляді голосів за Зеленського зрозумілий! 5 років списування абсолютно всіх бід на Кремль навіть у самих "застебнутих" викличе підозри! Глобально на розклад геополітичної картини такий суща дрібниця, як зміна глави держави Україна, абсолютно ніяк не позначиться. Ну а зміна рил у годівниці в самій країні нас не особливо-то і хвилює ... Звичайно якби Ваш президент крім "віри, мови, армії" додав "інфраструктуру, захист прав власності, інвестиційний клімат" ну або хоча б менше брехав про ніштяки, які чекають країну при його обранні в 2014-му, можливо, проблем у нього зараз було б менше! Але сам розумієш ... Політика .. Тут всі методи хороші для досягнення результату.

Політтехнології вміло маніпулюють людським свідомістю. Як то кажуть: "було, є і буде"! Так що не парся про те, хто переможе на виборах, на життя 99% українців це абсолютно ніяк не вплине, тренуйся і показуй результат, тримай вухо в гостро і розраховуй на себе, це все що можу порадити", - написав Беленюк.

28-річний Беленюк є чемпіоном світу, дворазовим чемпіоном Європи, а також срібним призером Олімпійських ігор.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Порошенко дали незвичайні поради для перемоги на виборах.