RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Який же Клопп крутий: фанати яскраво відреагували на неймовірний успіх "Ліверпуля" в Лізі чемпіонів

Футбольні вболівальники яскраво відреагували на результат матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" - "Барселона", який завершився перемогою англійського клубу з рахунком 4:0.

"Ай да Клопп, ну воістину ЯКИЙ ЖЕ ТИ КРУТИЙ!", "Який же Александер-Арнолд крутий!", "Суарес дотримав обіцянку і не святкував", "Будь ласка, заради футболу, не потрібно порівнювати Мессі з Вейналдумом (с) Джейсон Стетхем","Знатно перевзулися фанатки БЧК","Після першого матчу кричали, що Вальверде геній. Весь матч проходили пішки, а потім забили 3 голи. Тоді все кричали, що це супер тактика від Вальверде. Новий Гвардіола! а зараз від нього вже стали відхрещуватися","ПСЖ: крутіше нас зганьбитися в ЛЧ неможливо. Барселона: потримай моє пиво", "Ліверпуль ви просто голодні виродки", "Є така робота - в ЛЧ з 0:3 відіграватися", "Клопп і Ліверпуль - спасибі, що ви є!", "Без зайвих слів, браво Ліверпуль. Без суддівських помилок і бруду, просто на класі і на характері створили неймовірний камбек, це було дуже круто. З перемогою уболівальників Ліверпуля і удачі в фіналі!", "Після таких матчів віриш, що справедливість у футболі все-таки існує", - пишуть фанати.

За сумою двох зустрічей "Ліверпуль" виграв 4:3 і вийшов у фінал, де зіграє з переможцем пари "Аякс" - "Тоттенгем Готспур".

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР

Раніше "Апостроф" публікував післяматчеві коментарі головних тренерів команд Юргена Клоппа ("Ліверпуль") і Ернесто Вальверде ("Барселона").