RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Емоції футболістів збірної України після важкої перемоги над Люксембургом

У понеділок, 10 червня, збірна України обіграла в матчі 4-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи 2020 року національну команду Люксембурга (1:0).

Після матчу підопічні Андрія Шевченка не приховували задоволення від зароблених трьох очок. Ось що розповіли футболісти журналістам.

Євген Коноплянка: "Приємно було перебувати у Львові. Навіть якби трапився результат невдалий. Але - результат вдалий і настрій прекрасний. У відпустку їдемо з високо піднятою головою. Все супер! Вважаю, що рахунок по грі. Так. Можливо, не так явно, як цього всі чекали, але все-таки рахунок на табло, і все закономірно".

Олександр Зінченко: "Головне, що ми здобули дуже важливі три очки, і користуючись нагодою, хотів би подякувати вболівальникам за підтримку, яка була тут просто космос! Люксембург зіграв дуже компактно, практично не було простору між лініями, було складно знайти вільні зони. Звичайно, нам потрібно вдосконалюватися, ми ще ростемо як команда. Але малюнок видно".

Олександр Караваєв: "Дві гри поспіль у високому темпі провести важко, тому тренер нам сказав збивати темп. Оскільки ми вели в рахунку з самого початку матчу і контролювали хід гри, ми могли це робити. Єдине, що не вийшло: так розкривати оборону збірної Люксембургу, як це було в матчі з Сербією. Незручний суперник? Напевно. Можливо, Люксембург і нижче нас класом, але, на відміну від сербів, які відкривалися, вони зіграли більш строго і компактно в обороні, яку важко розкривати. Та й контратаки у них були небезпечними".

Руслан Малиновський: "Проти Люксембургу не було тієї агресії у відборі, яка була в попередньому матчі. Більш пасивно зіграли цю гру. Найголовніше, забили швидкий гол, це було дуже важливо. Якби забили другий м'яч, було б простіше, звичайно. Але, дотерпіли. Суперник особливо нічого не створив, крім небезпечного штрафного. Ми компактно зіграли. Для нас був дуже важливий результат в цій грі. Тому, думаю, ми повинні бути задоволені, що в двох іграх взяли шість очок".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що гравці збірної України зворушливо попрощалися до осені.