RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Ситуація непроста: Михайличенко вперше дав інтерв'ю після повернення в "Динамо"

Наставник "Динамо" Олексій Михайличенко поспілкувався з журналістами після повернення в київський клуб. За словами фахівця, футболістам потрібно забути невдачі вчорашнього дня і дивитися вперед.

"Ситуація непроста, все-таки, вже зіграно декілька матчів і, на жаль для "Динамо", деякі з них були невдалими. А перемога в Суперкубку, звичайно ж, дуже важлива. На даний момент ситуація склалася таким чином, що треба якнайшвидше забувати то, що було вчора, і готуватися до того, що попереду. Потрібно грати багато матчів чемпіонату, Ліги Європи та Кубка України. Необхідно прибрати все, що заважає, і робити свою справу ", - зазначив він.

Наставник додав, що найближчим часом він планує добре познайомитися з гравцями і пояснити їм стратегію і тактику, яку він хотів би бачити.

"Словом, провести нормальну роботу і підготуватися до наступної гри. А про глобальні завдання поки говорити немає сенсу, оскільки вони незмінні вже протягом багатьох років. У кожного фахівця свої підходи до роботи, своє бачення тієї чи іншої моделі гри. Звичайно ж, тренування будуть відрізнятися, але вони не будуть гірше або краще, просто інші, і нічого страшного в цьому немає. Само собою, і команді потрібно звикнути, адаптуватися до цих тренувань і розуміти, що і з якою метою робиться, а це вже залежить від нас" , - додав Михайличенко.

Фахівець підкреслив, що у нього є довіра абсолютно до всіх гравців основної обойми.

"Виходячи з того, хто буде краще підготовлений, хто буде краще виконувати ті чи інші вимоги, будемо визначати склад на матчі", - резюмував він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий журналіст висловився про майбутнє Михайличенка в Динамо .