RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Барселона - Реал: прогноз букмекерів на матч чемпіонату Іспанії

24 жовтня в матчі 7-го туру чемпіонату Іспанії зустрінуться "Барселона" і мадридський "Реал". Зустріч пройде в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу". Онлайн-трансляція матчу Барселона - Реал буде доступна на "Апострофі".

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - "Реал".

Початок зустрічі о 17:00.

Фаворитом матчу за версією букмекерів є "Барселона". На перемогу каталонського клубу пропонується коефіцієнт 2,00. На перемогу "Реала" можна поставити з коефіцієнтом 3,50. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,65.

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Команди підходять до матчу в неоптимальних складах. "Барселона" через травми не дорахується воротаря Марка-Андре тер Штегена, захисників Жорді Альби і Самуеля Умтіті. У "Реала" з тієї ж причини не зіграють захисники Даніель Карвахаль і Альваро Одріосола, півзахисник Мартін Едегор, а також нападники Еден Азар і Маріано Діас. Під питанням участь в матчі капітана команди захисника Серхіо Рамоса.

Через особливості календаря чемпіонату Іспанії команди провели різну кількість матчів. "Реал" займає третє місце в чемпіонаті, набравши 10 очок в п'яти матчах. "Барселона" з сімома очками в чотирьох іграх займає дев'яту позицію.

Раніше повідомлялося, що в 1-му турі Ліги чемпіонів "Барселона" розгромила "Ференцварош", а "Реал" програв "Шахтарю".