RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

"Барселона" без Мессі провалилася в чемпіонаті: відеоогляд

У матчі 16-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" зіграла внічию з "Ейбаром" з рахунком 1:1. Зустріч відбулася в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу".

"Барселона" могла відкрити рахунок на початку матчу, але Брайтвайт з пенальті пробив повз ворота. В середині тайму форвард майже виправився, переправивши м'яч у ворота після прострілу з флангу, але гол був скасований через офсайд.

У другому таймі на заміну вийшов Дембеле, який загострив гру, але спочатку не міг реалізувати свої моменти, включаючи вихід сам на сам. На 57-й хвилині грубо помилився Араухо, який втратив м'яч на своїй половині поля. Кіке втік до воріт і переграв тер Штегена. Незабаром Дембеле вдалося зрівняти рахунок після прострілу з флангу. У час, що залишився, "Барселона" продовжила атакувати, але забити переможний гол не зуміла.

"Барселона" з 25 очками займає лише шосте місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. Наступний матч клуб проведе 3 січня на виїзді з "Уескою".

"Барселона" - "Ейбар" - 1:1 (0:0)

Голи: Дембеле. (67) - Кіке Гарсія (57)

"Барселона": тер Штеген, Мінгеса, Араухо, Лангле (Бускетс, 82), Дест (Дембеле, 46), Пьянич (Коутіньо, 66), де Йонг, Фірпо, Грізманн (Трінкау, 66), Педрі (Пуч, 89), Брайтвайт.

"Ейбар": Дмитрович, Посо, Бургос (Олівейра, 73), Бігас, Рафа Соареш, Діоп (Кубер, 90), Альварес, Кондзер (Ресио, 81), Експосіто, Інуї, Кіке Гарсія (Муто, 73).

Попередження: Альварес (75), Ресио (83).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Барселона" насилу обіграла "Леванте" в чемпіонаті Іспанії.