RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Поразка України у матчі проти Румунії: Ребров розповів, що "пішло не так"

Збірна України ганебно програла команді Румунії з рахунком 0:3 на чемпіонаті Європи-2024 з футболу через недостатню агресивність та швидкість гри.

Про це пише "Суспільне Спорт".

Читайте також: Чемпіонат Європи з футболу в Німеччині стартував із розгромної поразки шотландців

"Думаю, що для всіх це було несподівано. Це Євро. Завжди кажу: якщо хочемо досягти чогось на чемпіонаті Європи, кожен гравець має показувати максимум. На жаль, цього не було, але це перша гра. Будемо серйозніше та ретельніше готуватися до наступної. Не думаю, що ми не хотіли забити. І перші хвилини до пропущеного м'яча ми контролювали гру. Але є помилки, яких ми припускаємо, і це було і проти Румунії. Вважаю, ми були недостатньо агресивними в атаці, не створювали моменти", - сказав Ребров.

Він зазначив, що на наступний матч у гравців має бути інший настрій.

"Я завжди говорю, що гравці дуже вдячні тим, хто захищає нашу країну. Перед грою говорив футболістам, що ми граємо для них, що маємо показати дух українців. На жаль, такий результат. Впевнений, що на наступну гру буде інший настрій", - наголосив Ребров.

Нагадаємо, що стартовий матч на Євро збірна України розпочала активно - синьо-жовті провели кілька небезпечних атак. Однак рахунок відкрили румуни й далі розвинули свій успіх. Україна програла 0:3. Попереду ще два матчі групового етапу, де Україні потрібно здійснити подвиг, аби мати шанси пробитися до плей-офф.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що перед матчем Україна-Румунія показали пошкоджену трибуну харківського стадіону "Металіст".

  • Вас також може зацікавити:

Лідер збірної України заявив, що готовий йти воювати: озвучено умову

Феєричний успіх українського футболу: найкраще було лише двічі

На Прикарпатті військком влаштував в ТЦК футболістів, які "заробили" 1,5 млн грн. Фото