RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Екс-депутат Держдуми пояснив, чому Путіну буде складно домовитися з Трампом

Російський політик і бізнесмен, колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, який зараз живе в Україні, розповів, як будуть далі вибудовуватися відносини між США і Росією.

Про це Пономарьов розповів в інтерв'ю "Апострофу".

На його думку, Росія хоче домовитися з США, але у Трампа "маневр зараз досить обмежений". Пономарьов зазначає, що на це вплинули звинувачення в дружбі американського президента з Путіним, тому для Трампа токсична будь-яка взаємодія з РФ.

Екс-депутат Держдуми вважає, що тому не буде ніякої публічної угоди Трампа з Путіним, але питання можуть вирішуватися "під килимом". Пономарьов передбачає, що коли Трамп зустрінеться з Путіним в липні в Гамбурзі на саміті "великої двадцятки", вони будуть обговорювати багато питань, в тому числі і українське питання.

Разом з тим російський політик вказує на те, що в Україні досі немає жодної системної взаємодії з США і максимум, що вдалося досягти в цьому напрямку, це розмова Порошенка з держсекретарем США Рексом Тiллерсоном.

Пономарьов вважає, що це дуже погано і потрібно прикласти всі зусилля для того, щоб зустріч українського президента з американським відбулася до саміту G20.

Докладніше про те, чому Порошенко досі не зустрівся з Трампом, читайте в інтерв'ю Іллі Пономарьова "Апострофу".