RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії пояснили, чим загрожує світу затіяна Трампом торгова "війна"

Торгова війна, яку затіяв президент США Дональд Трамп, є дуже поганим явищем.

Про це "Апострофу" заявив російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

За його словами, війна тарифів і погіршення відносин між країнами - дуже погана річ, яку вирішує не дипломат з точки зору навичок, а "бикуючий бізнесмен з Дикого Заходу".

Так, США під керівництвом Дональда Трампа ввели мита проти Китаю. КНР відповіла дзеркальними заходами. Тепер Вашингтон погрожує Пекіну новими митами на $200 млрд, якщо Китай не змінить своє рішення щодо американських товарів.

"До оптимальних результатів така війна мит не приведе. Я не просто з великим скепсисом ставлюся до того, як Трамп це робить, але і з великою неприязню з точки зору того, хто і як це робить і що з цього вийде. Насправді ніхто до кінця не знає, що з цього може вийти", - зазначив Рабинович.

Він додав, що світ давно вже не був у рецесії - економічний цикл почався вже майже десять років тому і обійшовся без серйозних спадів.

"Цілком можливо, що Трампу вдасться занурити світ в нову економічну рецесію - якщо не весь, то окремі країни", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Не всі такі божевільні, як Путін: чим закінчиться "війна", яка розгорається в світі.