RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Унікальний шанс: з'явився цікавий прогноз про відносини України з Заходом

На Заході сподіваються, що Україна використає унікальний історичний шанс і відійде від "Совка".

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

Він підкреслив, що Україна має більший шанс зараз, ніж в 2014 році. На це оптимістично дивляться і західні країни, Вони переповнені оптимізмом.

"Я довго не знав, Зеленський - малорос і ворог або він - просто романтик? Його хлопці без стратегічного бачення, не надто освічені, не знають якихось ключових речей, але хочуть зробити щось хороше. Вони точно не вороги. Єдина загроза від них - непрофесіоналізм. Але з непрофесіоналізмом можна працювати, якщо початкові наміри позитивні. Я схильний оцінювати їх наміри, як наполовину позитивні. Вони точно хочуть покінчити зі старою системою. А ось що вони збираються будувати - з цим ще працювати і працювати", - заявив експерт.

За його словами, є одна позитивна новина, що команда Зеленського хоче змінити все, і дві насторожуючі новини - певний непрофесіоналізм і відсутність стратегії.

"З'єднати різку професіоналізацію з набуттям стратегії, хоча б економічної, - це була б дуже потужна річ. Але зараз фігура прем'єр-міністра є ключем до цього - хто запропонує нову економічну стратегію", - зазначив Арестович.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Якщо при Зеленському здійснять стратегію три "Д", олігархів зможуть на бутерброд намазувати - Олексій Арестович".