RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Франція увійшла до "смертельної п'ятірки": з'явилася страшна статистика коронавірусу в країні

У Франції за станом на 7 квітня, коронавірус забрав життя 10 328 осіб, за останню добу в країні померли 1409 осіб.

Коронавірусом заражено понад 1,3 млн осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомив начальник Головного управління охорони здоров'я французького МОЗ Жером Саломон в ході щоденної прес-конференції.

За минулу добу у французьких лікарнях від ускладнень коронавірусної інфекції померли 607 осіб. Це найвища добова смертність від COVID-19. Напередодні повідомлялося про 605 загиблих.

Ще 802 людей померли у французьких будинках престарілих. Такий високий показник пояснюється, за словами Жерома Саломона, тим, що через вихідні сталася затримка збору даних.

На сьогоднішній день в лікарнях країни перебувають 30 тисяч пацієнтів, з них 7131 - в реанімації. За останню добу до лікарень поступили ще 305 хворих.

Таким чином Франція увійшла в п'ятірку найбільш заражених коронавірусом країн, зайнявши четверту сходинку. На першому місці сумного рейтингу - США, за ними йде Іспанія, потім Італія, далі Франція і на останній сходинці - Німеччина.

Як повідомляв "Апостроф", міністр солідарності та охорони здоров'я Франції Олів'є Веран заявив, що країна ще не досягла піку захворюваності COVID-19.