RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Стюардеси, ветеринарки та менеджерки: фото ізраїльских дівчат-військових, готових битись з ХАМАС

До армії Ізраїлю приєдналися сотні тисяч добровольців, у тому числі молоді дівчата різних професій, щоб боротися проти ХАМАС у Секторі Гази. Серед них є стюардеса, ветеринарка-стажер та менеджерка ресторану.

Про це повідомляє MailOnline.

Читайте також: Ізраїлю доведеться знищити "метро ХАМАСа", яке в рази більше за Газу: як ЦАХАЛ готується до наземної операції

З деякими з дівчат-добровольців поспілкувалися журналісти видання, поки військові мали перекус на заправній станції на шляху до кордону з палестинським анклавом.

"Я працюю стюардесою ізраїльської авіакомпанії El Al. Зазвичай я працюю на рейсах до Європи та Північної Америки. Але тепер я знову в армії. Я лейтенант. Це мій перший бойовий виліт, але я готова захищати Ізраїль", - зазначила 22-річна Тамар з Тель-Авіва.

У цьому півторамільйонному загоні, який підтримує постійну армію Ізраїлю, жінки б'ються із супротивником разом із чоловіками. Один із них, 22-річний Шохам із Єрусалиму, вважає, що наявність жінок, які є товаришами по службі, робить армію сильнішою.

"Тестостерону менше, він менш інтенсивний, ми більше як сім'я. Я називаю свого командира "мама", - сказав він.

Усі добровольці закінчили 32-місячну підготовку, перш ніж їх взяли до армії. Їм довелося поставити на паузу своє нормальне життя задля того, щоби боротися з ХАМАС. Так, 27-річна ветеринарка-стажер Іден із Тель-Авіва має звання капітан, залишила на свою матір хворих тварин, а у менеджерки ресторану Ноа у планах відкрити пивний ресторан у Лондоні, коли повернеться з передової.

Також до армії приєдналися ізраїльські моделі, у тому числі з OnlyFans.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Нагадаємо, після удару по лікарні "Аль-Ахлі" в секторі Газа, у багатьох країнах, де домінуючою релігією є іслам, пройшли масові демонстрації на підтримку Палестини та з вимогою до Ізраїлю припинити бомбардування Гази.

  • Вас може зацікавити:

Терористи ХАМАС звільнили двох американок і зробили натяк щодо інших заручників: фото

Це не схоже на авіаудар: як зараз виглядає лікарня в Газі і що там сталося?

Охочих виїхати з Ізраїлю все більше: посол назвав кількість українців, яких потрібно евакуювати