RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Був мільйонером, а помер у злиднях: чоловік "спустив" за кілька років казкове багатство

Переможець лотереї Девід Лі Едвардс з Ашленда, американський штат Кентуккі, який виграв у лотерею 27 мільйонів доларів, через п'ять років жив у сараї, вкритому фекаліями. За п'ять років він витратив весь свій виграш, який був одним з найбільших в історії, та помер у боргах.

Про це розповідає The Mirror.

Читайте також: Переможниця лотереї випрала штани і позбулася десятків мільйонів доларів

Девід Лі Едвардс, який був засудженим злочинцем, виграв 27 мільйонів доларів у лотерею Powerball у серпні 2001 року. Він витратив 3 млн доларів тільки за перші три місяці, а також ще 12 мільйонів доларів у перший рік.

Зокрема, він одразу одружився зі своєю дівчиною Шоне Меддакс у Малібу, а потім придбав великий маєток за 1,6 млн доларів у закритому комплексі у Палм-Біч-Гарденс, що у Флориді, а також ще один поблизу за 600 тисяч доларів.

Потім мільйонер купив елітні авто, зокрема Dodge Viper за 90 тисяч доларів, Lamborghini Diablo за 200 тисяч доларів та приватний LearJet за 1,9 млн доларів.

Фото: mirror.co.uk

Згодом він зрозумів, що такі великі гроші треба примножити через вдалі інвестиції. Девід Лі Едвардс інвестував 4,5 мільйона доларів на компанію зі встановлення оптоволокна та бізнес із виробництва лімузинів.

Також чоловік заплатив 500 тисяч доларів колишній дружині та її чоловікові за опіку над своєю дочкою Тіффані. Водночас він багато грошей витратив на наркотичні речовини.

До 2006 року Едвардс та Меддакс витратили всі гроші. Дружина пішла до іншого, а потім прийняла Девіда у будинку зі своїм новим чоловіком. Згодом вони знайшли колишньому мільйонеру місце у хоспісі. Він заразився гепатитом від використання внутрішньовенних голок. У 2013 році Едвардс помер у віці 58 років з великими боргами.

Фото: mirror.co.uk

Нагадаємо, двоє друзів вирішили поділити гроші, якщо один з них виграє в лотерею. 28 років по тому вони стали мільйонерами.

  • Вас також може зацікавити:

Купаються в грошах: п'ять чоловічих імен, володарі яких стають багатіями

Їм посміхається фортуна: яким знакам Зодіаку найчастіше щастить в азартних іграх

Жінка перемогла в лотереї і стала мільйонеркою завдяки щепленню від коронавірусу