RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Таїланді поліцейські оголосили "війну" мавпам, що тероризують курортне місто. Фото і відео

Справжні "банди" мавп тероризують тайське туристичне місто Лобпурі, змушуючи поліцейських озброюватися рогатками та транквілізаторами для боротьби з приматами.

Про це повідомляє DailyMail.

Читайте також: Вперше за Полярним колом: в Арктиці знайшли сліди загадкових приматів

Офіцери заявили, що зазнали нападу з боку агресивних макак у місті Лопбурі, приблизно за 144 кілометри на північ від столиці Бангкока, що став сумно відомий завдяки популяції мавп, що вийшла з-під контролю.

Місцеве поліцейське управління видало дерев'яні рогатки, за допомогою яких офіцери можуть стріляти по неслухняним приматам, які часто крадуть їжу з магазинів та речі туристів, а також псують майно міста.

Генерал-майор поліції Апірак Вечканчана, командувач поліції провінції Лопбурі, наказав створити спеціальний підрозділ для боротьби з агресивними дикими мавпами.

Начальник поліції повідомив, що офіцери мають рогатки, якими вони можуть лякати мавп. За його словами, їм дозволено використовувати каміння для стрільби по приматах лише тоді, коли немає інших способів контролювати їх. Їм також було доручено не допускати, щоб мавпи крали чи псували предмети.

Співробітники Департаменту національних парків, дикої природи та охорони рослин також почали ловити найбільш злісних мавп-порушників та переміщати їх у тимчасові притулки. Однак, вони зіткнулися з труднощами, оскільки примати підіймалися на високі будівлі та дерева щоразу, коли люди до них наближалися.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вчені випадково знайшов останки гігантського морського динозавра Юрського періоду.

  • Вас також може зацікавити:

Історія про порятунок ведмежати отримала сумне продовження: матір-ведмедицю підступно вбили. Фото

Які породи котів найкращі для дітей: топ-5 найласкавіших пухнастиків

Війна торкнулася кожного: зворушливі історії про хвостатих до Дня котів, фото й відео