RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

В Європі проведуть акцію проти зрадника Шарія: той готує провокаторів

В Іспанії планують провести мітинг проти проросійського блогера Анатолія Шарія, який там переховується – ймовірно, що пропагандист може залучити своїх провокаторів до дійства.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

Зазначається, що мітинг планується на середу, 14 червня, у місті Тарагона, де і проживає зрадник. Збір учасників оголошено на 16:45 біля Buda Night Club, після чого вони підуть до вілли Шарія (Carrer Pescadors, 7, Roda de Barà, Tarragona), де має відбутися мітинг.

Ініціаторами даної акції протесту є журналісти та особи, які раніше співпрацювали з Шарієм до 2008 року. Вони не відкидають можливості того, що пропагандист може залучити провокаторів або запросити колег з "60 минут" чи "Раша Тудей".

Читайте також: Заборона "Партії Шарія" в Україні: у Мін'юсті вказали на цікавий момент

Напередодні, представники українських ЗМІ та колишні члени ПП "Партія Шарія" провели пресконференцію в Барселоні, на якій були представлені результати журналістського розслідування стосовно діяльності А. Шарія. Особлива увага була зосереджена на його використанні криптогаманців, які можуть використовуватися для ухилення від сплати податків на території Королівства Іспанії. Крім того, журналісти посилалися на деякі висловлювання проросійського блогера, які можуть свідчити про його расистські погляди та розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Окрім цього, оприлюднено також подібні висловлювання від дружини Шарія Ольги Бондаренко та наведено приклади її переходу на бік ворога та співпраці з окупаційними адміністраціями членів регіональних осередків ПП "Партія Шарія".

Раніше ми писали, що ексспівробітник скандального блогера записав ролик-викриття на свого колишнього керівника.

  • Вас може зацікавити:

Або у в'язницю, або відразу на шибениці: у Росії пропонують розправу над Монтян, Ківою та Шарієм

Називав українців "стадом": карма наздогнала спортсмена – зрадника з Харкова

Українські гниди: СБУ затримала зрадників, серед яких посадовець "Мотор Січ"