RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії вказали на відступ Путіна з Донбасу

Президент РФ Володимир Путін готується до організованого відступу з Донбасу.

Таку думку висловив "Апострофу" лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін.

"Мені здається, він вже там ніяких завдань не вирішує, крім організованого відступу. Спочатку це все було для нього своєрідним буфером для відбирання Криму. Тобто вся ця так звана "Новоросія" потрібна була просто для відволікання уваги і можливості торгівлі політичної, щоб потім, поступившись, отримати якусь вигоду, щодо Криму, наприклад", — зазначає російський діяч.

"Він очевидно розраховував на більшу підтримку на південному сході України. Ті люди, які носили йому ці пропозиції війни та операції "російський мир", переконали його в цьому, підсунувши авантюру. І він дуже сильно прорахувався, повіривши їм. Я так вважаю. Але тим не менше вони туди влізли, вважаючи, що Маріуполь, Харків, Одеса та Миколаїв встануть і скрізь там "російський мир" засяє, що в масі своїй населення активно підтримає їхній вхід. Але люди виявилися пасивні, просто подивившись на це з боку. Тобто вже на першому етапі Кремль змушений був там розставити своїх людей лідерами. Гіркін, Бородай, Губарев... Усі вони громадяни РФ. Навіть усі ці мирні мітинги донецькі були дуже маленькі для 4-мільйонної області, а воювати і зовсім люди були не готові. Видно було, що все це доводилося Кремлю форсувати і штучно розпалювати", — вважає Дьомушкін.

Детальнiше читайте в матеріалі "Апострофу": Анексія Криму - це грандіозна помилка Путіна, яка закінчиться великою кров’ю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Дмитро Дьомушкін заявляв, що президент РФ Володимир Путін згубив "російський мир", влаштувавши війну на Донбасі.