RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Путіна відреагували на видворення з України російського офіцера з СЦКК

Російська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК) прокоментувала видворення СБУ російського полковника Володимира Чебана, який передавав інформацію бойовикам самопроголошеної ДНР.

"Своїми діями українські силовики спробували зірвати злагоджену та ефективну роботу російської частини СЦКК по виявленню і припиненню вогню в районах бойових дій на Донбасі", – сказав сайту бойовиків "ДАН" російський представник Спільного центру.

Він також додав, що депортація відбувалася у відсутності керівника СЦКК.

"Представники СБУ та українська сторона СЦКК показали свою підлу сутність, дочекавшись, коли керівник російського представництва в СЦКК за службовою необхідністю, з метою організації подальшої роботи СЦКК з припинення вогню на лінії розмежування сторін, виїхав на територію ОРДО (окремі райони Донецької області – ред), з'явилися до місця постійного знаходження центру в Соледар з постановою про видворення російського офіцера, полковника з території України, пред'являючи йому звинувачення у протиправній діяльності, яка загрожує безпеці України", — йдеться в заяві.

Нагадаємо, що в мережі також було опубліковано аудіоперехоплення обміну інформацією російського полковника з бойовиками ДНР.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в СБУ розкрили деталі спроби ФСБ завербувати українського дипломата в РФ.