RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Путін оголосив війну: російський політик вказав на загрозу серйозного загострення між США і РФ

Недавня демонстрація Володимиром Путіним ядерної атаки на США свідчить про те, що Росія сама йде на конфлікт і збирається будувати нову залізну завісу.

Про це у своєму Facebook заявив російський письменник і колишній політик Альфред Кох.

Він провів паралель з небажанням США оголошувати війну нацистській Німеччині, аж до тих пір поки Німеччина не оголосила США війну сама.

"Здається мені, що історія повторюється: тепер уже (як годиться!) - як фарс. Миролюбивая пасивність Трампа і саботаж їм антиросійських ініціатив конгресу не привели ні до чого позитивного: своїм посланням Путін сам оголосив війну і точно вказав противника", - пише Кох .

За його словами Кремль недавно виявився залучений в цілий ряду скандалів і викриттів, в тому числі з розгромом ПВК "Вагнера" в Сирії, арешт судна з російським зброєю в Тунісі, кокаіновий скандал в Аргентині. У зв'язку з цим Кремлю необхідно "терміново інформаційно ізолювати росіян від фактів, які демонструють очевидну злочинність, дурість і неефективність влади".

Зробити це, на думку Коха, можна тільки закривши країну, тобто звівши нову залізну завісу.

Альфред Кох - колишній заступник голови уряду РФ, а також письменник і публіцист. З 2015 року проживає в Німеччині, в Росії проти нього відкрито кримінальну справу.

Нагадаємо також, що нещодавно глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що США готують збройні сили країн Європи до застосування тактичної ядерної зброї проти РФ.