RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Путін програє по всіх фронтах: експерт оцінив шанси Росії при прямому військовому зіткненні з США

У разі прямого військового конфлікту між Росією і США, за умови використання звичайного, не ядерного озброєння, РФ, швидше за все, зазнає нищівної поразки.

Про це "Апострофу" розповів нардеп і військовий експерт Дмитро Тимчук.

У той же час, за його словами, в США розуміють всі загрози зіткнення з ядерною державою, тому коливаються з нанесенням удару по Сирії.

и також бачимо, що Трамп не дотримується жорсткої політики – починалося з того, що "ми обов'язково відповімо", потім, що "ми можливо скоро відповімо, а можливо - нескоро". Тобто в Білому Домі прекрасно розуміють можливий сценарій протистояння з Кремлем, членом ядерного клубу, з усіма можливими наслідками", - зазначає нардеп.

Однак, на думку Тимчука, якщо говорити про зіткнення з використанням неядерної зброї, то тут у Росії шансів що-небудь протиставити США не так вже й багато.

"Ми розуміємо, що не можна порівнювати російське угруповання в Сирії і ті сили, які можуть використовувати американці. Американська військова міць – це небо і земля в порівнянні з російською. Тобто в Путіна не так багато шансів щось довести в Сирії... Якщо брати до уваги лише використання звичайних озброєнь, то, ясна річ, Росія програє по всіх фронтах", - заявляє експерт.

Детальніше про можливий розвиток ситуації в Сирії і наслідки цього для України читайте в матеріалі "Апострофа": Путін може помститися за Сирію на Донбасі: розкритий небезпечний сценарій Кремля.