RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Генератор брехні: в Росії влучно висловилися про Путіна

Слова президента РФ Володимира Путіна не мають ніякого значення, а свою промову, виголошену під час інавгурації 7 травня, він повинен був читати на судовому процесі в Гаазі.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"Все, що в цій промові є, - це його гебешна розводка, після 18 років якої в неї ніхто не вірить. Що би Путін не казав, його слова не заслуговують на жодну увагу та обговорення. Це та ж сама злочинна розводка в ім'я злочинного силового захоплення і утримання влади. Конституційний максимум президентських повноважень Путіна закінчився в 2008 році, і місце його - у в'язниці", - зазначив він.

Крім того, за словами Рабиновича, судити Путіна необхідно по його справах, а не словах.

"Всім повинно бути зрозуміло, що Путін - це генератор брехні. Тому його слід судити не за словами, а за справами. А за справами судити можна цього злочинця відповідно до того, що бачать люди протягом майже двох десятиліть, коли за нього народилися й виросли діти, які вже ходять на демонстрації та прекрасно розуміють, хто такий Путін і з якої причини він взагалі в Кремлі. Вже поколіннями триває узурпація влади", - говорить блогер.

Також він закликав до збільшення протестів, і заявив, що російське суспільство має трансформуватися, щоб в РФ відбулися зміни.

"Протести мали збільшуватися ще в 2012 році, але, на жаль, все вийшло по-іншому. Реальні зміни в Росії почнуться тільки тоді, коли російське суспільство перетвориться на народ у розумінні "нації". Поки російське суспільство буде знаходиться в стані мас народонаселення, справжніх змін в РФ, на жаль, не буде", - резюмував Рабинович.

Детальніше про інавгурацію Володимира Путіна і його промову, виголошену під час церемонії, читайте в матеріалі "Апострофа": Четвертий термін: Путіну залишилося тільки одне.