RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Діти злодія, що вкрав Крим: відомий журналіст дав жорстку оцінку російській опозиції

Заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR, журналіст Айдер Муждабаєв вважає, що лідери російської опозиції управляються з Кремля.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Ні, вони, звичайно, ні в чому не сильні. Це кишенькова недолуга опозиція. Навальний свою роль виконав у російській історії. Це зараз ніхто не визнає, за поребриком будуть в мене кидатися. Але мине кілька років – і все, що я кажу, стане ясно. Навальний звів російську опозицію зі стотисячних маршів проти війни з Україною часів Бориса Нємцова до тисячі осіб, серед яких навіть немає учасників тих акцій. Тисячу осіб молоді, яку він виводить на площі, тут же забирають, садять – і на цьому все прекрасне закінчується. Є ж різниця? Значить, щось не так у цьому королівстві", - говорить Муждабаєв.

Також він звертає увагу на те, що російські опозиціонери жорстко критикують прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, при цьому критика на адресу Володимира Путіна дуже м'яка.

"Вони кажуть: "Звичайно, Крим анексований незаконно, але ми вам не повернемо його назад. Ось такі ми. Ми зі злодійської сім'ї. Тато приніс додому крадене, але ми ж за поняттями живемо. Як злодій може віддавати вкрадене? Так, тато злодій, а ми діти злодія, маленькі злодюжки". Вони насправді нічого не означають. Собчак просто керують з Кремля ніби джойстиком. Навальний теж управляється. Я в цьому абсолютно впевнений. Яким чином – я не знаю, але у мене є відчуття", - заявляє журналіст, додаючи, що в нинішніх опозиціонерів немає щирості і вони в принципі не можуть бути лідерами революції.

Також читайте на "Апострофі" повний текст інтерв'ю - Повалити Путіна можна тільки одним шляхом, захочуть - задушать за рік - Айдер Муждабаєв/