RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Помрете - тоді поговоримо: на росТВ влаштували істерику через ціни на продукти в РФ

На одному з російських каналів пропагандисти "заклювали" депутата Держдуми Сергія Вострецова, який спробував прожити місяць на продуктах, зазначених в споживчому кошику РФ і заявив, що це геноцид.

Про це написав "Четкий Тасс" в Twitter, опублікувавши відповідне відео.

"Депутат, який провів експеримент і спробував прожити місяць на 3500, прийшов на телебачення і отримав піздюл@й за свій експеримент і від ведучих і від гостей. Та кому потрібна твоя правда, в країні генетичних пиздун@в?", - йдеться у повідомленні.

На відео депутат заявив, що за час експерименту схуд на 6 кг і у нього було постійне відчуття голоду.

При цьому на нього з усіх боків напали обурені ведучі і гості студії, які розпиналися, засуджуючи його за правду. До того ж, ведучий наприкінці заявив, "якщо ви вирушите кудись у інший світ, тоді поговоримо".

Під відео з'явилися розлючені коментарі.

"Відмінні його колеги, справжнє обличчя влади. І в Китаї немає пенсій. Ага. Вони на повному серйозі вважають навколо себе всіх ідіотами", "БЛ*ДІ НЕ НОВИНА В РФіі - Шейнина із його тупим шоу на КОЛ", "суспільство убогих покидьків", ""Час покаже". Віднімають у людей по кілька годин часу їх життя своєю холуйською тріпотнею", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", днями російський телеканал "Росія 24" показав інтерв'ю з "українським підполковником" Георгієм Абділлаевим про його підготовці диверсій в Криму в 2016 році.