RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Дрони дісталися до арсеналу з боєприпасами у Волгоградській області: спливли подробиці

В ніч на 8 березня російські канали повідомляли про масову атаку безпілотниками по території Росії. Відомо, що тоді два безпілотники впали на територію арсеналу з боєприпасами, де раніше вже траплялася "бавовна".

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу ASTRA з посиланням на власні джерела.

Читайте також: В Росії поскаржилися на атаку дронів: під ударами – кілька областей

Відзначається, що в ніч на 8 березня під час масової атаки 2 безпілотники впали на територію арсеналу з боєприпасами в селищі Котлубань Волгоградської області.

В повідомленні вказують, що державні органи Росії інформували про 15 збитих безпілотників над Волгоградською областю в ніч на 8 березня. Проте стало відомо, що 2 з них впали на територію військової частини 57229/51 у селищі Котлубань. При цьому один з безпілотників вибухнув після падіння. За попередніми даними, постраждалих немає, про руйнування поки не повідомляють.

Також вказується, що ця військова частина є великим арсеналом комплексного зберігання боєприпасів. Зокрема саме тут розташований арсенал Головного ракетного артилерійського управління (ГРАУ) РФ.

В Telegram-каналі також нагадують, як інший безпілотник вже падав на територію цієї військової частини 24 листопада 2023 року. Тоді також не було руйнувань чи постраждалих. Проте після атаки 16 листопада згорів склад із боєприпасами дрібної стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше у Петербурзі раптом спалахнула промислова зона.

  • Вас також може зацікавити:

Мінус ще один А-50? Нові подробиці "бавовни" в Росії 9 березня

Росія поскаржилась на масову "бавовну" - атаковано авіазавод: фото і відео

Чим Україна могла вдарити по авіазаводу у Таганрозі: фото і характеристики "лютого" дрона