Лайм

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Вона підкреслила, що її дитина не знає російських слів

Популярна українська блогерка та бізнес-вумен Даша Квіткова, яка нещодавно розповіла про розділ майна після розлучення з ведучим Нікітою Добриніним, поділилася секретами виховання сина Лева, якому скоро виповниться 3 роки.

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Cosmopolitan.

Читайте також: Була улюбленою блогеркою: власник "Трухи" розповів про реакцію дружини на плітки про його роман з Квітковою.

На запитання інтерв'юера: "Як змінилося твоє оточення та цінності після початку повномасштабної війни?", Квіткова зазначила, що дуже швидко подорослішала, взяла відповідальність за себе, свою дитину та за те, що транслює. Також інфлюенсерка зазначила, що всерйоз взялася за виховання сина у мовному питанні.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Ви знаєте, до повномасштабного вторгнення Левчик деякий час говорив російською. Якщо точніше, він на той момент вимовляв два слова - "да" і "папа". З початком повномасштабної війни ми з Нікітою своїм прикладом почали його перевчати говорити українською. Він зараз вже говорить «тато», розмовляє повністю українською і взагалі не знає російських слів. І ми цим дуже пишаємося, він справжній україномовний хлопчик без суржику", - підкреслила Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Почуття мають термін придатності: Добринін натякнув на причину розлучення з Дашею Квітковою.

Нагадаємо, колишнє подружжя познайомилося у 2019 році на романтичному шоу "Холостяк", де Добринін був головним героєм. Він обрав Дашу у фіналі проекту, і кілька років вони були чи не єдиними, кому вдалося побудувати та зберегти романтичні стосунки після закінчення реаліті-шоу.

У 2020-му Добринін і Квіткова зіграли пишне весілля, а в 2021-му стали батьками - у них народився син, якого назвали Левом.

Після початку повномасштабного вторгнення пара кілька місяців жила у розлуці, а у вересні 2022 року вирішила повінчатися. Але вже в січні 2023 року подружжя заявило про те, що вони не разом, а в їхньому союзі "було багато прихованих проблем і непорозумінь".

Фото: instagram.com/kvittkova

Цікаві новини для вас:

  1. Найкраща мама для нашого сина: Добринін висловився про стосунки з Квітковою після розлучення.
  2. Даша Квіткова заявила, що пластичний хірург Камінський залишив їй різні ніздрі та виїхав з України.
  3. Всі учасники живі: Даша Квіткова розповіла про ДТП з елітними авто у Києві.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля