Лайм

День поцілунку і іменини Антона: яке свято 6 липня

Які свята відзначають 6 липня

6 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Антона і декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Всесвітній день поцілунку

6 липня у всьому світі відзначається одне з самих романтичний свят - День поцілунку. Святкувати цю дату придумали у Великобританії. Пізніше приємна зворушлива традиція поширилася і по інших країнах.

Особливих урочистостей в цей день зазвичай не влаштовують. У деяких містах проводять тематичні виставки, концерти та інші розважальні зустрічі, але широкого розмаху ці дійства зазвичай не мають. Але, не дивлячись на всю цю скромність, одна традиція все-таки залишається незмінною і обов'язковою до дотримання - 6 липня неодмінно потрібно поцілувати когось, хто вам дорогий.

Народилися в цей день

Фріда Кало, мексиканська художниця, Ненсі Рейган, американська актриса, дружина 40-го президента США Рональда Рейгана, Сильвестр Сталлоне, американський актор, кінорежисер, сценарист і продюсер, Джеффрі Раш, австралійський актор театру, кіно і телебачення, 50 Cent, американський реп-виконавець, актор, письменник, продюсер, Єва Грін, французька актриса кіно, театру і телебачення, модель.

Іменини

Антон, Артем, Герман, Святослав, Федір, Олександр, Олексій, Митрофан, Петро.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї