Лайм

Смачні та швидкі закуски на Новий рік-2024: що приготувати на святковий стіл

П'ять рецептів нашвидкуруч

Коли до новорічної ночі залишаються лічені години на допомогу приходять швидкі рецепти. Раніше ми ділилися трьома рецептами фаршированих яєць, а тепер розповімо, які бутерброди та закуски на Новий рік-2024 можна швидко приготувати.

Тарталетки з рибою і сиром

Інгредієнти: твердий сир (120-150 г), варені яйця (2 шт.), свіжий огірок (1 шт.), солона червона риба (200 г), вершковий сир (2 ст.л.), сметана (2 ст. л.).

Читайте також: Замість тарталеток на Новий рік: рецепт слойок з крем-сиром та червоною рибою.

Фото: instagram.com/oh_vikka

Приготування:

Твердий сир та варені яйця натріть на дрібній тертці. Свіжий огірок ретельно промийте під проточною водою та наріжте дрібним кубиком. З'єднайте із сирно-яєчною масою. Червону рибу наріжте маленькими шматочками і додайте в миску до решти інгредієнтів.

Для заправки з'єднайте крем-сир зі сметаною та змастіть салат. Добре перемішайте та наповніть тарталетки. За бажанням прикрасьте гілочками свіжої зелені та червоною ікрою.

Бутерброди з оселедцем і "Шубою"

Інгредієнти: буряк відварений (2 шт.), філе оселедця (100-150 г), хліб бородинський (4-5 шматочків), майонез (для заправки), часник (1 зубчик), кріп та цибуля (для декору).

Фото: instagram.com/cesmak.info

Приготування:

Хліб наріжте на невеликі шматочки та підсмажте на сухій сковороді або підсушіть у тостері. Відварені буряки очистіть і натріть на дрібній тертці, зайву вологу злийте. Додайте пропущений через прес часник та майонез. За бажання посоліть і все перемішайте.

Оселедець наріжте на невеликі шматочки. На кожну скибочку хліба викладіть бурякову масу, а зверху – шматочки риби. Прикрасьте бутерброди з оселедцем та буряком тонкими цибульними кільцями та гілочками кропу.

Читайте також: Замість звичайного салату "Шуба": рецепт оригінальної закуски на святковий стіл.

Бутерброди зі шпротами

Інгредієнти: варені яйця (3 шт.), плавлені сирки (2-3 шт.), солоні або мариновані огірки (1-2 шт.), петрушка (кілька гілочок), майонез, шпроти, часник, багет.

Фото: instagram.com/tania_sheremet_

Приготування:

У чашу блендера помістіть варені яйця, плавлений сир, маринований огірок, петрушку, майонез та збийте до однорідної маси. Намазку перекладіть у кондитерський мішок, щоб надати суміші гарну форму на бутерброді.

Багет наріжте на шматочки та підсмажте на сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової або оливкової олії. Натріть часником і красиво викладіть намазку. Зверху покладіть шпроти та по одному слайсику свіжого огірка.

Салат-намазка з авокадо і червоною рибою

Інгредієнти для салату: варені яйця, авокадо, слабосолений лосось, свіжий огірок, червона ікра.

Інгредієнти для заправки: йогурт (1 ст.л.), зерниста гірчиця (1 ч.л.), мед (1 ч.л.), сік 1/4 лайма, сіль (за смаком).

Фото: instagram.com/cesmak.info

Приготування:

Авокадо розріжте навпіл, приберіть кісточку і акуратно витягніть м'якоть. Наріжте середнім кубиком. Свіжий огірок очистіть від шкірки і перетворіть на шматочки такого самого розміру. Таким же способом наріжте червону рибу та яйця.

Усі інгредієнти для заправки змішайте та заправте салат. Додайте ікру та перемішайте.

Для формування салату візьміть плоску тарілку та кулінарне кільце. Викладіть салат, зніміть кільце, прикрасьте червоною ікрою та нарізаною шніт-цибулею.

Також цим салатом можна наповнювати тарталетки, слойки або використовувати його як намазку.

Закуска з ковбасою і сиром на шпажках

Інгредієнти: сирокопчена ковбаса, крем-сир, волоські горіхи, часник, листя салату.

Фото: instagram.com/cesmak.info

Приготування:

У глибокій тарілці змішайте крем-сир, нарізаний волоський горіх, подрібнений часник. На скибочку ковбаси покладіть невеликий лист салату, зверху ложку сирної суміші і скріпіть шпажками. Ковбасу краще купувати вже нарізану, оскільки у нарізці максимально тонкі шматочки, які зручно згортати.

Дізнайтеся, яку ще начинку покласти у тарталетки на Новий рік: смачні варіанти для тих, хто любить рибу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу