RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Бути грибам: кінець вересня порадує теплом

Прогноз погоди на 28 - 30 вересня

Прогноз погоди на 28 - 30 вересня Фото: pixabay.com

Погода в Україні остаточно стала осінньою: дощі йдуть практично по всій території країни, а сонячні дні змінило похмуре небо. Втім, за прогнозами синоптиків, в найближчі дні нас чекає невелике потепління. Якою буде погода на цих вихідних, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру в суботу, 28 вересня, на півночі і заході України очікуються короткочасні дощі. На решті території країни буде суха погода, однак небо щільно затягне хмарами, тому багато сонця чекати не варто.

"У західних, а вдень місцями - в північних регіонах і Вінницькій області - невеликий дощ. Нічна температура від 4 до 11 тепла, а денна - 13-18 тепла. У південних областях та на Закарпатті вдень 19-23 градуси тепла", - розповів "Апострофу" начальник відділу метеорологічних прогнозів Гідрометцентру Владислав Білик.

Найтепліше в цей день буде на заході, півдні та в центрі України. Вдень температура повітря в цих регіонах підніметься в діапазоні від 18 до 22 градусів тепла, а вночі впаде до 9-11 градусів з позначкою "плюс".

На півночі і сході - трохи прохолодніше: вдень стовпчики термометрів покажуть від 15 до 18 градусів тепла, а після заходу сонця - на сході від +6 до +9, а на півночі від +4 до +6 градусів.

Прогноз погоди на 28 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 29 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 30 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 28 жовтня
1 / 1
Прогноз погоди на 2 жовтня
1 / 1

У неділю, 29 вересня, дощі продовжать заливати Україну. На цей раз сухо буде тільки на заході країни, а також в Криму і Одеській області. На решті території країни очікуються дощі.

На півдні України вдень стовпчики термометрів покажуть від 20 до 24 градусів з позначкою "плюс", а вночі температура повітря впаде до 13-15 градусів тепла.

На півночі, заході і в центрі - трохи прохолодніше: від 17 до 19 градусів вище нуля синоптики очікують в денний час доби і близько 10 градусів зі знаком "плюс" буде після заходу сонця.

У східних регіонах в цей день максимальні денні температури будуть в межах від 15 до 17 градусів тепла, а вночі стовпчик термометра впаде до 8-10 градусів тепла.

"У неділю температура вночі становитиме 7-14 градусів тепла, вдень - 15-20 градусів, а в південних областях - до 25 градусів тепла. 30 вересня очікується підвищення денних температур в Україні на 2-4 градуси", - додав Владислав Білик.

Дійсно, початок нового робочого тижня, і за сумісництвом - останній день вересня, обіцяє бути трохи дощовим, але теплим. За прогнозами синоптиків, у понеділок, 30 вересня, дощі пройдуть на заході та півночі країни. На решті території України - хмарно, але сухо.

У південних регіонах країни в цей день стовпчики термометрів покажуть від 23 до 25 градусів вище нуля, а вночі температура впаде до 11-15 градусів з позначкою "плюс". На решті ж території країни буде трохи прохолодніше, але теж тепло. Вдень температура повітря на сході, заході, півночі та в центрі досягне 20-23 градусів тепла, а вночі впаде до +10.

Читайте також

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців

Торгівля вживаними автомобілями в Україні через автосалони допоможе спростити процедури, але машини швидше за все подорожчають