RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Побачив слід Януковича: Порошенко прокоментував підозру від ГБР

Колишній президент України Петро Порошенко вважає проєкт повідомлення про підозру, підготовлений йому в Державному бюро розслідувань, провокацією екс-команди Януковича.

Про це Петро Порошенко написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Звичайно пан Труба є тільки виконавцем, замовником є екскоманда Януковича, яка дуже часто з'являється зараз не тільки в своїх Telegram-каналах, а й в органах влади. Але важливо знайти замовників і організаторів цієї провокації", - сказано в повідомленні .

За словами Порошенка, мета цього підозри - "зупинити боротьбу за європейське і євроатлантичне майбутнє України".

"Я перебував з візитом в Турецькій Республіці, повинен був скасувати кілька зустрічей і негайно повернутися в Україну. Повернутися, щоб продемонструвати, що вони нікого не залякають, нічого не вийде", - зазначив Порошенко.


За його словами, звинувачувати президента в захопленні державної влади абсолютно необґрунтовано. "Упродовж свого президентства мені доводилося вирішувати найскладніші питання, ми жодного разу не порушували українське законодавство", - підкреслив п'ятий президент України.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що ДБР направило в ГПУ проекти повідомлення про підозру Порошенку та подання в Раду про зняття недоторканності.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Державне бюро розслідувань отримало доступ для розслідування можливого зловживання владою при призначенні Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра.