RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Які області України не готові до виходу з карантину: дані на 24 травня

Станом на неділю, 24 травня, дев'ять областей України не готові до другого етапу зняття карантину, введеного у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Список областей з оцінкою їх готовності опублікувала прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Знімати карантинні обмеження не готові Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Закарпатська, Київська, Луганська, Львівська, Рівненська і Чернівецька область.

У той же час переходити на наступний етап зняття карантину вже можуть місто Київ, Вінницька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

Нагадаємо, готовність регіону до наступного етапу ослаблення карантину оцінюється за такими критеріями: инцидентність (загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тисяч населення), завантаженість ліжко-місць в медзакладах і охоплення населення тестуванням на коронавірус.

Як повідомляв "Апостроф", станом на 24 травня в Україні коронавірусну інфекцію підтвердили у 20 986 людей, за добу додалося 406 хворих.