RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Кам'янці-Подільському автомобіль перекинувся на терасі кафе, відео смертельної аварії

У п'ятницю, 27 листопада, у Кам'янці-Подільському сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули дві людини. Водій легкового автомобіля не впорався з керуванням на високій швидкості, авто вилетіло на тротуар, де знесло літню терасу і перевернулося.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Хмельницькій області на сторінці у Facebook.

Як повідомили в поліції, аварія сталася близько 22.10 години по вулиці Лесі Українки.

В автомобілі Субару перебували 35-річний водій і три жінки, дві з них - 42 і 35 років - загинули. Самого водія та ще одну його пасажирку 37 років із тілесними ушкодженнями госпіталізували до міської лікарні.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області затримали водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України — він перебуває в палаті під конвоєм.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

У рамках розслідування призначено цілу низку експертиз. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Обережно! Відео 18+!

Як повідомляв "Апостроф", 27 листопада в Харкові на перехресті вулиць Молочної та Плеханівської сталася жахлива аварія, в якій загинула жінка. Вона потрапила під колеса вантажівки, тіло жінки буквально розірвало.