RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Український футболіст отримав смішне покарання за п'яну ДТП

Півзахисник харківського "Металіста-1925" Дмитро Кравченко покараний штрафом в розмірі 340 гривень за влаштовану ним ДТП у п'яному вигляді.

Про це повідомляє Telegram-канал "ТРУХА Харків".

Крім того, Кравченко заплатить судовий збір в розмірі 420 гривень. Фрунзенський районний суд Харкова визнав футболіста винним в адміністративному правопорушенні за 124 статтею Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). При цьому Кравченко був звільнений від відповідальності за частиною 1 статті 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння).

Нагадаємо, що Кравченко влаштував ДТП в Харкові 28 жовтня 2020 року. На перехресті Льва Ландау і вулиці Танкопія футболіст розбив чотири автомобілі, включаючи свій. Кравченко будучи в стані алкогольного сп'яніння розігнався понад 140 кілометрів на годину за кермом своєї Audi. Спочатку він не витримав дистанцію, в результаті чого його автомобіль врізався в металеву огорожу, а потім зіткнувся ще з двома машинами. Вміст алкоголю в крові Кравченка склав 1,85 проміле, що в дев'ять разів перевищує норму.

Раніше повідомлялося, що на Житомирській трасі під Києвом сталася страшна ДТП, в результаті якого загинули дві людини.