RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Травень принесе багато приємних сюрпризів трьом знакам Зодіаку - Ванга вважала їх особливими

Третій місяць весни принесе багато добрих подій в життя трьох знаків Зодіаку, яких знаменита болгарська провидиця Ванга вважала наділеними дивовижними здібностями.

Про це пише Мoon-today.

Ванга була переконана, що Скорпіони, Риби і Леви знаходяться під захистом Вищих сил і мають особливу енергетику.

Скорпіон

Травень стане часом приємних придбань для представників знака. Можливий переїзд на нове місце. Може надійти дуже приваблива пропозиція від партнерів по бізнесу. Астрологи не радять давати гроші в борг. В особистому житті запанує гармонія і любов.

Риби

Представники знака, які старанно попрацюють в квітні, в травні будуть спостерігати, як їхні цілі будуть реалізовуватися самі собою. Можливе отримання великого прибутку. У сімейних стосунках настане період, коли Риби відчують, що в усьому можуть покластися на партнера.

Лев

Допомога близьких допоможе Леву в травні просунутися кар'єрними сходами. Вони будуть випромінювати ентузіазм, що приверне до них нових людей. Успіх на роботі дозволить помножити свої доходи. У Левів-одинаків намічається чудовий роман, астрологи радять брати ініціативу в свої руки.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Рубі Міранда з Нью-Йорка, яка успадкувала дар пророкувати майбутнє по зірках від матері-циганки, склала гороскоп на квітень і застерегла від неприємностей чотири знака Зодіаку.