RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Україну накриє тепло до +22 і дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня

Весна в цьому році відрізняється мінливою погодою, найближчими днями місцями в Україні буде по-справжньому тепло, а в інших регіонах очікується мокрий сніг.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Так, у понеділок, 12 квітня, повітря в Україні прогріється від +15 до +20 градусів, найтепліше буде на сході країни. Вночі очікується +3 +8 градусів. На більшості території країни без опадів, хмарно з проясненнями. На сході, а також у Харківській, Запорізькій, Херсонській і Дніпропетровській областях прогнозуються дощі.

Наступного дня, 13 квітня, вдень буде від +13 до +22 градусів, вночі очікується від 6 до 9 градусів тепла. По всій країні сухо, хмарно з проясненнями.

У середу, 14 квітня, дощі пройдуть в західному регіоні, а також у Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській та Одеській областях. В Івано-Франківській і Львівській областях можливий мокрий сніг. Вдень прогнозується від 8 до 20 градусів зі знаком "плюс", вночі - +4 +10 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше завідувачка відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова дала прогноз, що більш стабільна весняна погода встановиться в Україні після 15 квітня.