RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Україна відзначає День прикордонника: яскраві смс і відеопривітання

У п'ятницю, 30 квітня, в Україні відзначається день прикордонника. Дата святкування цього дня переносилася тричі. Нинішня дата була встановлена указом президента в 2018 році.

День прикордонника 2021: красиві листівки і привітання у віршах

"Апостроф" зібрав яскраві вітання в прозі і відеолистівки.

***

Нелегка вибрана вами дорога, але ви йдете по ній гордо, легко. Бажаємо вам ніколи не пізнати гіркоту поразки і струси непередбачених ситуацій. Нехай тече спокійно ваша служба. Адже це запорука миру і щастя нашої країни.

***

Я вітаю тебе і твоїх товаришів по службі з днем прикордонника! Будьте завжди стійкими, сильними і витривалими, тому що ви потрібні нам! Ми говоримо величезне спасибі всім, хто кожен день і кожну ніч береже наш спокій!

***

Вітаю зі святом тих, хто кожен день і кожну ніч стоїть на сторожі наших кордонів, береже нашу країну і всіх її жителів! Ви завжди готові першими зустріти будь-якого супротивника і дати йому гідну відсіч! Я бажаю вам мирного неба над головою і спокійної служби!

***

Дорогі прикордонники!

У цей світлий день прийміть слова щирої вдячності за відвагу і мужність, за чесне виконання священного військового обов'язку. Від усього серця, від усієї душі бажаємо всім, від рядового до генерала, міцного здоров'я, оптимізму і благополуччя! Нових вам успіхів на благо сильної, непереможної Батьківщини, нашої України!

***

Шановні колеги прикордонники!

Нехай у вашому житті будуть тільки радісні моменти, нехай рідні вас люблять і пишаються вами, друзі нехай цінують, начальство - поважає, а колеги нехай завжди допомагають. І нехай зірки з неба падають прямо вам на погони, всім без винятків! Щасливої служби! З днем прикордонника!

***

Шановні прикордонники!

У цей святковий день прийміть щирі вітання з днем прикордонника та слова величезної подяки за мир і спокій у нашій країні! Ми бажаємо всім вам мирного чистого неба над головою, щастя в житті і спокійної служби!

***

Наші дорогі прикордонники!

Ми твердо знаємо, що ви завжди готові зустріти будь-якого супротивника і дати йому гідну відсіч! Ми бажаємо вам самого мирного неба і завжди спокійної служби! З днем прикордонника!

***

Дорогий мій прикордонник!

Бажаю тобі міцного здоров'я, в житті - особистого щастя, в дружбі - миру, а в службі - яскравих зірок на погонах! З днем прикордонника!

***

Нехай для вас цей день принесе тільки нове натхнення, нові зірки на погонах і нові горизонти. Вітаю вас із Днем прикордонника, і бажаю міцного здоров'я, невичерпного оптимізму і продовження свого просування по нелегкій, але такій необхідній службі.