RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Астрологи назвали секрети зваблення чоловіків за знаком гороскопу - ніхто не зможе встояти

Астрологи, які раніше визначили обдарованих людей по гороскопу, розповіли, як жінкам знайти ключ до серця чоловіка за його знаком Зодіаку.

Про це пише видання Помада.

Овен

За ними доведеться побігати. Але якщо такі чоловіки вільні, то вони найбільш доступні, оскільки закохуються часто і без розбору. Вам потрібно лише показати свої наміри, а він зробить все інше за вас.

Телець

Їх звабити не так вже й просто. Важливо мати великий потенціал в плані розуму і великої краси. Чоловіки люблять красивих і ефектних жінок, тому кандидатками доведеться пройти якийсь "кастинг".

Близнюки

Якщо вони відчують, що ви поставили їх в пріоритет, то вони сядуть вам на шию і звісять ноги, і астрологи рекомендують з ними якомога довше перебувати в стані закоханості.

Рак

Цим чоловікам важливо показати йому своє захоплення. Відповідайте його очікуванням, тоді він закохається в вас до нестями.

Лев

Поруч з ними потрібно бути просто слабкими дівчатками, а не сильними і войовничими жінками. Вони не зацікавлені в суперництві, а думка про те, що жінка буде на чолі сім'ї призводить їх до сказу.

Діва

Для довгострокових відносин такі чоловіки вибирають жінок, які б робили їх життя якомога більш поміркованим, приємним. Не вередуйте, інакше він знайде собі іншу даму. Дуже важливо, щоб ваші інтереси по життю збігалися.

Терези

Жінкам важливо тиснути на вірні важелі, щоб пробудити в них справжню пристрасть. Якщо ви розділите з ними їх хобі, то вони закохаються в вас. Також чоловіки-Терези не люблять неохайних жінок.

Скорпіон

Це сімейні люди, яким не хочеться зраджувати своїм дружинам, не хочеться робити їм боляче. Щоб роздобути такого чоловіка, знадобиться здатність і вміння розмовляти з ним з ночі до ранку.

Стрілець

Будь-який фальш ці чоловіки відчують за кілометр, тому не намагайтеся їх обманювати. Не потрібно стереотипно мислити, покажіть, що готові до нових відкриттів.

Козеріг

Вони цінують чесність і покірність в жінках, тому егоїстичні дами відразу "в прольоті". Вам доведеться прийняти його правила гри.

Водолій

Постарайтеся не розігрувати драм і не влаштовувати сцен. Навчиться дружити, розуміти цього чоловіка і слідувати його правилам, і тоді ви зможете підкорити його серце.

Риби

Тільки сексуальність і фізична краса допоможуть вам підкорити цих чоловіків. Щоб він звернув на вас увагу, доведеться відшукати оптимальні захоплення.

Раніше астрологи розповіли, як чоловікам підкорити жінку за знаком гороскопу.