RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Кемерово до приїзду "царя" Путіна людей змусили драїти ганчірками асфальт: відео

На Кузбасі в місті Кемерово перед приїздом 6 липня президента Російської Федерації Володимира Путіна людей змусили мити асфальт і бордюри.

Відео опублікував у своєму телеграм-каналі один з місцевих жителів.

"У Кузбасі "знаменна" дата - Кузбасу виповнилося 300 років! Дорослий вже який, і цар батюшка його приїхав провідати. Чому "цар-батюшка"? - А хіба щось змінилося за стільки століть? Всі російські класики писали про подібне ставлення, коли "цар приїжджав, і всі холопи тремтіли" - інакше це і не назвеш.

До підготовки почалися заздалегідь: змусили людей стригти газони, МИТИ АСФАЛЬТ І бордюри ганчірками. Загалом, очевидний абсурд... Маршрут, як я розумію, тільки по хороших районах. Ну, й справді, не гоже государю бачити розвалений центр міста, жахливі будинки", - написав місцевий житель.

Це не перший подібний випадок. Раніше "Апостроф" повідомляв, що в одному з російських міст перед приїздом Путіна над звалищем розпиляли духи. А в листопаді 2018 року в Єкатеринбурзі співробітникам МНС в зв'язку зі швидким приїздом начальства наказали косити траву зі снігом.