RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Раки досягнуть мети, а Стрільцям потрібно зайнятися своїм харчуванням - гороскоп від Павла Глоби на 6 серпня

Поки одні обмірковують, чи збігся їхній гороскоп на четвер, 5 серпня, з передбаченнями Павла Глоби, інші можуть щось собі планувати, грунтуючись на прогнозах відомого астролога на п'ятницю, 6 серпня.

Про це повідомляє видання "Слово.Фраза".

Овен

У Овнів сьогодні можуть виникнути цікаві ідеї для нових проектів на роботі, скажіть про них одразу керівництву. День вдалий для складання плану на майбутнє.

Телець

Тельців у цей день чекає приплив натхнення, який дозволить якісно виконати роботу. Сьогодні можете сміливо виконувати завдання, які спадають вам на думку.

Близнюки

Близнюкам астрологи не радять робити поспішних висновків. Якщо вам чимось не догодив малознайомий чоловік, дайте собі час на те, щоб краще його впізнати. Ви здивуєтеся, як швидко ви зміните свою думку про нього.

Рак

День вдалий для досягнення професійних цілей. Вашої енергії вистачить на всі ваші плани. Вечір присвятіть відпочинку в своє задоволення.

Лев

Хоч би які перепони зустрічалися на вашому шляху, не втрачайте віри в себе і завжди рухайтеся вперед. Доля готує вам в майбутньому приємний подарунок, тому будьте напоготові.

Діва

Дівам не треба сприймати чиїсь різкі слова близько до серця. Може, людина зовсім не хотіла вас образити своїм тоном розмови, тому не концентруйте свою увагу на другорядних речах.

Терези

Від вчинків, які Терези зроблять цього дня, залежатиме ваше майбутнє. Пам'ятайте, що у людини, яка стоїть на місці, нема нічого, а якщо ви будете активними і будете працювати на благо, перед вами відкриються багато дверей.

Скорпіон

День гарний для будь-яких починань. Сьогодні ви можете записатися на навчальні курси, почати шукати квартиру для переїзду або заводити знайомства з новими людьми.

Стрілець

Зверніть увагу на своє харчування. Порадьтеся з нутріціологами, дієтологами і іншими фахівцями, щоб нормалізувати свій раціон. Пийте якомога більше води, їжте фрукти, овочі та інші продукти, багаті клітковиною.

Козеріг

Сьогодні Козерогам радять зосередитися на особистісному розвитку. На роботі все буде проходити гладко, тому щоб завершити цей день на позитивній ноті, виділіть час для чогось пізнавального.

Водолій

Дослухайтеся власного тіла і зверніть увагу на здоров'я. Можливо, саме час пройти повне обстеження або хоча б проконсультуватися з лікарем.

Риби

Сьогодні Рибам буде важко налаштуватися на роботу. Проблеми в особистому житті проявляться. Це поганий час для самонавіювання і необгрунтованих думок. Астрологи для поліпшення ситуації радять зробити перший крок.

Раніше "Апостроф" розповідав, що цього тижня, з 2 по 8 серпня, згідно з гороскопом Павла Глоби Раків чекає успіх у фінансах, а Стрільців - романтичні пригоди.